Оутдоор Биллбоард

Оутдоор Биллбоард: На отвореном билбордима су уткана у тканину наше свакодневне животе, и 4 за 5 људи најаве билборда и 71% верује да је билбордима су врло ефикасни у постизању их са реклама

Mahsulot detali

Yангзхоу Брајт соларних решења Цо., Лтд је један од водећих Кина на отвореном билборд произвођача и добављача, а као професионална фирма, ми имамо своје продуктивне фабрика, која може да произведе најбољи и најновији на отвореном билборд производа, добродошли да купи или велепродаје производа од нас.

Оутдоор Биллбоард:
На отвореном билбордима су уткана у тканину наше свакодневне животе, и 4 за 5 људи најаве билборда и 71% верује да је билбордима су врло ефикасни у постизању их са рекламних порука када они возе.
Људи вози до посла и проводе у просеку 10 сати у својим аутомобилима сваке недеље. Билборди кадри врло висок ниво дохвата и фреквенције у кампању; преко аутопута, аутоцеста, главна артерија у предграђима и пословних зграда, итд.
Многе велике компаније као провести новац на билбордима да промовише своје име, и да видимо ове билбордима свуда.

Нам билбордима, укључујући:
Две стране билбордима; Три стране билбордима; Соларна билбордима

Предности БР СОЛАРНЕ означена на отвореном билборд:
1 . седам година искуства, гаранција квалитета. Целу челик структура гаранције 10 година сервис живот и опиру ветар брзином 150КМ/х, користећи стандардни материјал по ГБ, и треба ми упознај локалне временске прилике
2 . Формат летња је потпуно дизајниран и Мануфацтуред на модуларни начин, са Болт лопта координатну мрежу структура; Што омогућава производњу флексибилност, једноставан Транспорт и складиштење и лакше монтаже.
3 . имамо јак могућности посла све врсте челика билборд да упознам потражње.
4 . Водич за инсталацију, имамо своје инсталације радника, тако да може да послужи за наше купце боље.

Ако желите да направите неки куповни, молимо контактирајте нас.

Неке слике на отвореном билборд приликом производње

Драги господине или Менаџер за набавке,
Хвала вам на времену читања наш сајт Оутдоор Биллбоард пажљиво, ако имате сопствени дизајн или детаљне услов, приватних детектива слали пошту sales@brsolar.net и реците нам твој тражени количина.
Једном хвала на вашем времену и надам се да посао заједно за велика тржишта на отвореном билборда.

So'rov