Bosh sahifa > Култура и новости > Kontent

Технолошких иновација да убрза надоградња соларну термалну индустрију

Aug 04, 2015

Соларни термални индустрија данас може се рећи да су искусили"из топле воде на температуре", "из реклама за индустријске", "расути у интеграцији" технолошког напретка. Заједно са техничким иновацијама и продорима у наредних неколико година, соларну термалну индустрију већ има"Висока температура", "индустријски енергије користи" "соларна зграда интеграције" Услови индустријске надградње.

Попуни технологију температура 150 ℃

У 21 веку, Кина је ушла у период брз развој, велике компаније се појавио једном у стакинг, ниска конкурентност цена циклуса индустрије резултирало пре температура у соларне апликације зауставити све на нивоу врела. До 2010 године, 150 ℃ температура дистрикта технологија празно скупа соларни пун стакла вакуумске постави Лулу и вакуумску цев вруће уређај на располагању, само стварно постигао мора соларне апликације из врела врелином промена, отворио соларно грејање хлађење, и за десалинизацију морске воде и индустријских и пољопривредних са секси, више апликација поље, у једном налету постао соларне вруће користећи најважнији од прекретница--не само може да пружа врела , такође можете ефикасно произведене енергије.

У ствари, у основним деловима вакуумску цев колекционари"на власти", соларни бојлер искусити колекционари вакуумску цев ЦПЦ-У и титанијум премаза "Титанијум злато" типична периода транзиције. Линуо група је успјешно развила ЦПЦ-У вакуумску цев колекционари до 120 ℃ топле воде не само секс у размери соларне топле воде инжењеринг, ће горива постави температура у термо технологијом родио.

Интегрисани системи индустријске енергије за гријање

Ниско угљен ере, је постала једна од пажње енергију да сачувате, изградњу енергетске ефикасности, очување индустријске енергије је националну штедњу енергије смањење емисија главни приоритет. Укупној потрошњи енергије у индустријске енергетске потрошње заузима читавог друштва 70% од позадине, соларна индустрија апликација топлотне енергије је главни приоритет, и индустријске топлоте фокусиран на стварности од 80-250 ℃ соларне компаније пред олују.

Упркос потешкоћама, ЦПЦ температура заснован на соларну енергију технологији, интегрисан са нови котао лож систем са системом соларни бојлер је успјешно развијен како је и планирано. Овај интегрисаног скуп разликовале термодинамицки систем базиран на температуру у подручју врела од 5200 квадратних метара, чување 1156 тона стандардног угља, емисија угљен-диоксида 3005 тона, довршити фундаменталне промене у индустрији соларне енергије из стамбеног да индустријски.

Сплит -савршен комбинација технологија и архитектура

У поређењу са фазама соларне енергије топлоте искоришћеност технологије истраживања, "зграда" да пробије у процесу читав развој. Пре много година, БОЈЛЕРИ само да останем у цивилни фази, више него да реше поремећај који изазвано инсталацијом соларне енергије имовинских спорова, Архитектонски различитости, али и да виших грејалица воде посао захтева.