Bosh sahifa > Култура и новости > Kontent

Соларна ЛЕД улици светла вољу замени сијалица у АЦ до улице

Aug 04, 2015

Сад , могу ли да добијем пар људи, сумњам да су предности ЛЕД улици осветљење у односу на ХПС лампе. Међутим , то је за жаљење да већина ЛЕД лампе и даље користе напајање АЦ, АЦ склопови с једне стране лагано технологија је већ врло зрела и соларне улица лампе су много несигурни фактора, с друге стране главна разматрања била иницијална инвестиција је превелика да занемари многих соларну енергију.

Познати соларна-од најважнија предност је да је неисцрпна и најчистију обновљивих! То ће решити проблем загревања земљу! Замјенит ће на крају сву енергију!

Наизменично ЛЕД светло соларна ЛЕД светло?

Али стварно желите замијенити све енергију са соларном енергијом и даље је дугорочни и напоран задатак, иако соларна енергија је свуда, међутим своју колекцију треба неке области излагања. Пустиња је највише идеална локација, али на дуге стазе преноса и дистрибуције заузеће велику количину скуп бакарни проводник, само вредност поред пустињске градове да испробам. Док сте били у густо насељеним областима у великим градовима је врло тешко наћи таква празна отворене локације. Ограничена економске услове у руралним областима, а јеси мало вероватно да ће сада на велико. Има ли нових ствари најбоље је да почетак из петљао, а употреба "домаћим" приступ, уличне расвете је један од најбољих први соларни пилот пројекта. Штавише, конзервацију и емисионе смањење енергије мора бити залагао се од стране владе, чак ни као Немачку као донација владе да прода. Срећом улици пројекта је владин пројекат, је спровела влада надметање. Креаторе политике владе морате разумети јасно, ЛЕД лампе, обавезно носи лампу високог притиска натријум, истовремено, соларна лампа ЛЕД улици је сигурно да замени АЦ напајање ЛЕД светло.