Bosh sahifa > Култура и новости > Kontent

Соларна како потез у град?

Aug 04, 2015

У овом тренутку, соларна изградњу интегрисаног соларне термалне преоптерећености ентерприсе је смештена у бројним предња живјети кроз. Не ради то, значи да ће компанијама изгубити иницијативу у будућности тржишта конкуренцију. Иде , суочава се са од произвођача транзицију у систем интегратор у на Квегмајер.

Ове године, многе домаће соларна вода грејалицу пословне помало депресивна: село политику ефекат слаби, тржишна потражња, слабе конкуренције, са којима се суочава урбане транзиције у руралним областима, се ослањају на тржишту руралне и влажна преживела до краја дана.

Политике подршке се постепено повећава.

У земљи у плану средњорочни и дугорочни развој обновљиве енергије, јасно одређују циљеви да се фокусирају на развој соларне термалне преоптерећености у граду промовисање интеграције соларна архитектура, соларна вода гријање пројекта и изградњу соларно грејање и хлађење демонстрација пројекта. У руралним областима и мањим местима за промовисање домаћинство соларни бојлер, соларно и соларне шпорети. До 2020 године, национална температуре сакупљање област 300 милиона квадратних метара соларних БОЈЛЕРИ и друге соларне термалне преоптерећености, годишњи капацитет алтернативне енергије од 60 милиона тона угља који стандардни.

Последњих година, Министарство за становање, министарство финансија о обновљивим енергетским изворима акт уведен "обновљиве енергије зграда демонстрације" пројекта, за подстицање и промоцију локалне владе у изградњи јединственог дизајна, планирања примјену Термални соларни системи. Лианг Јунqианг каже "Дванаест и пет" периоду, држава за изградњу и развој интегрисаног соларне енергије ће такође повећава се интензитет политике за промоцију, из оригиналног пројекта демонстрација је показала руралног округа и друге области у граду током процеса надоградње и додатно проширити број модела градова. ”

Пробити кроз традиционалне мисли

Ове године, централна влада ће бити изграђена у земљи ове године на 10 милиона јединице државне станове у наредних 5 година за изградњу урбане са ниским примањима стамбени пројекти за 36 милиона јединица. Објављивања ове политике, опет мешајући топлу зграду интегрисана соларна термална домаћих предузећа да учествују у развоју ентузијазам и мотивацију. Линуо Парадигма, сунце, киса и друге компаније су такође јасно да могућност да искористе приступачни станови, промовише апликације интегрисана у зграду.

Будући развој соларне компанија мора да буде "потражње-ом, са становиста грађевинарство и некретнине развој предузећа да бисте залиха топле воде, а да им се пруже оригинални потреба за систем решења и услуге." Да би се сломити тренутни уско грло од ограничавања зграду интегрисана соларне термалне апликације.