Bosh sahifa > Култура и новости > Kontent

Кућа за преносни соларни погон приказан у Шангају на ставку за Сједињене Државе

Aug 04, 2015

Тонгји студенте да дизајнирају и граде мобилне соларне контејнер на 16 Схангхаи, пружа нови начин за људе од лоw-царбон живот и биће одржан у Wасхингтону у септембру ове године 2011 Сједињене Државе соларни десетобој.

Исти дан, трошкови 250 000, 6 контејнери су се окупили у облику слова y простор, потпуно опремљен намештај и електричне апарате, сви који сте добили од соларне струје код куће "Сун соба контејнера" привукла је пажњу.

Репортери на сцени је видео, укупно 90 квадратних метара простора, може да прими до породицу "удобан" соларне куће, бамбус ламинат на поду, једна страна куће има сложити кревет, кревет пик-а затим кабинет. Са друге стране је потпуно опремљена кухиња и купатило, кров је успостављен соларне панеле да пружа струју и топлу воду, живе воде до канализациони систем за пречишћавање. Мала дневна соба је у ресторан "и" Библиотека функција. Кућа на југ транспарентан, 2 контејнера 120 степени угао инсталације је дизајниран да пружи максимални угао приказа. Спрат плафон стаклених врата контејнера везе право до спољне терасе и дворишта раније. Само кућа огромне металне реза на обе стране, ће служити као подсетник за ову дивну кућу придружену контејнер за тешке.

"Плафон , и зид, и земљу су са високе перформансе изолатора нови вакум одбор; Соларна вруће вруће скуп и клима топлоте рециклирање, интегрисана за једног, побољшати има соларне од опште користи ефикасност ", пројекат главу, и Тонгји универзитет зелене зграде и на нову енергију истраживања центра извршни помоћник директора Тан Хонгвеи уведен је сунце стамбених интегрисана више ставки у изградњи технологију за штедњу енергије, попут користећи водич лампи ће природно светло за унутрашњу осветљење уведен , кров конфигурација има колекцију кише, а у води назад са системом, максимално да користе природне ресурсе,.

Поред тога, затворени еколошки мониторинг, управљање енергијом, опрему за управљање, и све друге дигиталне, визуализацију информација, стамбених производњу, потрошње енергије, животне средине и друге податке информације у реалном времену визуелни приказ, 3Г мобилних телефона и других мобилних терминала можете користити и за даљински надзор.