Bosh sahifa > Култура и новости > Kontent

Нови соларни погон зелена светла Поп

Aug 04, 2015

Као и сви су свесност енергије и заштиту животне средине је порасла, многе производе у вредности за паре ниске потрошње и упутства за штедњу енергије у развоју. На нашој страни, а многи јавни објекти. Сада , је популаран у иностранству нови соларни погон еколошки улица лампе, могу бити напаја соларне енергије и дала велики допринос за очување енергије и заштиту животне средине.

Овај нови еколошки лампе ЛЕД светло извор са висине од 4,5 метра, након одређеног израчунавања, можете испунити само да на највећем осветљење потреба. Улица лампе са соларних фотонапонских опремом, инсталиран на врху лампу у косим, свака улица лампу ПВ уређаји област до 1,3 метра. Када је превише сунчано кад имате врхунац излазне снаге соларних ћелија као 165-190Wп.

Свака лампа има уграђени две батерије модуле можете да складиштите 230 ампере сати енергије, може задовољити све потребе расвета на вечери. Али бити сигурни, нови светла и повезан са електричном, могу да вам гарантујем у случају Кишни дани за редом није могуће прибавити соларне енергије, је и даље у употреби. Осим тога, уграђени интелигентни контролни систем, можете израчунати и излазак сунца и залазак сунца пута за годину, тако да можете да контролишете прекидачи.