Bosh sahifa > Култура и новости > Kontent

ЛЕД светло улици модификацију пораст глобалне регионима

Aug 04, 2015

Улица ЛЕД светло модификацију пораст глобалне регионима, док је у последњих неколико година, паметан град концепт, као и Сродне програме промовисања паметан лампу "високо кул" ће се тада појавити у главним градовима.

Интелигентни Хангћоу улииног светла вести пре неког времена сам посумњао забринутост јавности. Урбани менаџмент у Хангћоу Хуанг Гу Хилл Роад није далеко од xиxи кампусу универзитета Дћућанг интегрисана интелигентни улииног светла пилот пројекта, циљ је да се градских улииног светла интелигенција Цхенггуан униформу дистрибуција важно чворове на интернету од ствари. И упознај људе на путу можете уживати WИФИ, мобилни телефон, пуни се основни треба и постићи квалитет осветљење контролу ефекат, то је најбоље од оба света.

Поред Хангћоу паметан под светлима улице ја мислим многим градовима имају био имплементацији интелигентне уличне расвете системе. Тиањина планира да трансформишу високог притиска Меркур лампу, и промовише развој зелено осветљење на град. Такође, биће изграђена у земљи да има главну улогу у лапму центар за интелигентна мониторинг и посебне линије за уличну расвету контролишете и време под контролом са комбинацијом контролу метода, заснована на изласку и заласку сунца пута у реалном времену хватање на отвореном осветљење промене, шаљу аутоматски палити приликом доношења постави Луx упутства.

Интернет ствари, Интернет + увео концепт концепт паметан град пун, тренутно има више од 500 градова у Кини Смарт Цитy пилотом, планира да уложи више од трилион. Паметан улица светла да првокласни војници изгради паметан град, њен најхитније захтев.

У међувремену, Пхилипс, генерале осветљење (ГЕ) и друге традиционалне домаће водећих предузећа у традиционалне улица лампе или осветљење гигант, ће окренути развоју интелигентних светла. Интелигентна осветљење као мермер профитабилна технологија се на истој улица са високим Маора, Бешавне "двострука добит" комбинација. "Свих пословних јединица, компанија је високи лидери мислим да расвета на ову могућност за пословање је у налету највиша, јер град има велики број улица светла, Смарт Цитy, ако лампе су сви повезани са Интернетом, сваку бандеру ће постати интелигентне мреже података платформе, формирање мреже улица." Изјавио је Цхен Хан, генерални директор ГЕ осветљење у Кини. ГЕ осветљење и ГЕ у целини у будућем развоју компаније фокус на интелигентан улица светла ће бити претворено у предузеће паметно платформе.