Bosh sahifa > Култура и новости > Kontent

ЛЕД високог Баy тренутно има универзалне апликације

Aug 04, 2015

ЛЕД хигхбаy данас много робе, почели су да се појављују на тржишту, многи људи назначили да је такво стање тржишта људи забринути, хигхбаy и производима високе технологије, на-залив светло техничког искуства да ово због профита развоју. Ово је без сумње узнемирен хигхбаy пијаце, за хигхбаy развијен посао је ризично улагање. Кажу да ако је ова група ради јадни рударске лампе на локацији је вероватно бити узрок неке незгоде се деси, рударска светла, сваки корак производње не могу бити занемарене.

ЛЕД високе Баy тренутно има универзални апликације на свету, али постоје многи произвођачи на врели сливник снажне ЛЕД рударска светла нисам имала боље решење се сада ослањају на сингл алуминијумске Топлотна проводљивост испунила потражња за топлоту проводљивост ЛЕД рударска светла. Топлота ефективно проводљивост тамо неће утицати на трајања лампе. Топлотна техника разуздан живот за рударске Лампе Творци су далеко најкритичнијих. Али , док технологија наставља да промени и иновација, и радио у хигхбаy радијатор. Улога врели сливник је апсорбован супстратом чип топлоте прошао, а затим намаз у окружење и осигура ЛЕД чип температура нормална.

Средње Баy, ове године тржиште показује Растући тренд, ако могу да уздигну знаних тржишта због високе цене, немамо ништа рећи, али забринутост је да сада има много лажних производа на тржишту је такође заузимају простор на тржишту по врло високим ценама, тешко је разликовати труе и фалсе. Хигхбаy велепродаје, углавном не разумем технологију, цине ниста продавати производе или изабрати моћан скали, има веома велики тржишни удео и добру репутацију произвођача за масе. Регулисана су ЛЕД хигхбаy цене веће за сировине у сродним секторима, то би морало јасније.