Bosh sahifa > Култура и новости > Kontent

Снажне ЛЕД улици лампу за хлађење решења

Aug 04, 2015

Одлука је предводио биљке расвета апликације у неколико кључних технологија, термални дизајн је врло важан део, али и ограничава свој приступ једна од најчешће коришћен техника да. Другим речима, термални дизајна ће директно одредити ЛЕД биљке расвета перформансе предности и мане као стварни апликација можете да остварите успех.

Велике снаге ЛЕД термалне решење

Нестало је струје ЛЕД чине ЛЕД фабрика лампу од основне сјај извор, тренутно чип лаган електрични п ефикасност конверзије је низак, само 15% ~ 20%, чип физичке величине за 1 ~ 6125 мм 2, простор је мали, власт густине и топлота је велико, по потрошњи енергије у у од 80% ~ 85% ће конверзију за топлоту и потреби дистрибуирана је слободан, а чип температуре преко мора да ценим Схи , сјај таласна променљиву дуга, дошло је до боја црвена преселио, ће довело до Обиј светло ефикасност одбио и користећи живот смањена, многи питали. Стога , да се осигура ефикасно да користе своје велике снаге ЛЕД нормално, топлоте разуздан живот је први од све кључне проблеме за ресавање.

Два , век ЛЕД јунцтион температуре и блистава Флакс,

На основу карактеристике снажне ЛЕД, температура раскрснице и блистава Флакс величине, дужине живот има директан интерес.

Како ЛЕД чип јунцтион температура расте, њено функционисање блистава Флакс баци редовно, сервис живот такође показује силазни тренд у Посту. Самим тим смањењу чип се одржавају унутар дозвољеног распона рекли су ми прво да решавају кључна техничка питања.

Треће , водио паковања, термални

Термални Дизајн амбалаже ЛЕД је одређен процес производње ЛЕД. Слика 2 приказује ЛЕД пакет термо дизајн Општи процес похода, првенствено од стране чип термо дизајн и Дизајн амбалаже. На овај начин, кроз научну и рационални дизајн може бити задовољавајући ЛЕД Водич за грејање и хлађење.

4 , ЛЕД секундарни расхладни рјешења

За комерцијално доступних велике снаге ЛЕД, која је изградила свој чип пакет термо дизајн је фиксно, употреби није могуће променити, стога када се користи по потреби осветљење у лампи је према стварним радно стање и услове рада секундарни термалне решења дизајна.