Литијум батерија соларни улица светла

Литијум батерија соларни улица светла. Литијум батерија соларни улица светла, назива се соларна улица светла Ли-ион, литијум соларне улица светла, Ли-ион батерија соларни улица светла. Предност Литх

Mahsulot detali

Yангзхоу Брајт соларних решења Цо., Лтд је један од водећих Кина литијум батерија соларни улица светла произвођача и добављача, као професионални компанија, имамо своје продуктивне фабрика, која је у стању да произведу најбоље и најновији литијум батерија соларни улици светла производе, добродошли да купите или да се на велико производима од нас.

Литијум батерија соларни улица светла.
Литијум батерија соларни улица светла, назива се соларна улица светла Ли-ион, литијум соларне улица светла, Ли-ион батерија соларни улица светла.

Предност литијум батерија соларни улица светла:
(А.) Добар дизајн. То је соларна улица светло комбинујући ПВ панела са либелом. Струја је генерисао висока ефикасност соларних ПВ панели од соларне енергије и ускладиштени у литијум батерије приложен иза табле. Ово се затим може користити за напајање високог сјаја ЛЕД светло за отприлике 12 сати у ноћи * 3-4 дана замраиено времену.
Б.) Смањује утицај на животну средину кроз употребу литијум батерије
За разлику од уобичајених модела које потребно засебно инсталирани велики траг батерије, литијум соларне улица је мала и профињен, и безоловни дизајн смањује његов утицај на животну средину.
(Ц.) Соларни панел, литијум батерије и ЛЕД лампе су-једноставно одрзавање и имају дуго операционом живот
За разлику од уобичајене моделе који користе батерије са киселином, нови модел је еколошки повољнијом. Пуњење и пражњење стопа литијум батерије је такође 1,5 пута већа од олова киселине батерије, што вам омогућава да ефикасније користе енергију.
Операциони животни век извора енергије литијум батерија је готово 10 година * 4, смањујући одржавање кошта, батерија еxцханге могуће. Оперативна век соларни панел је преко 20 година, а на ЛЕД светло 80000 сати, ако раде 12 сати дневно у 100% рејтинг, апартмана 18 година.

Главна примјена литијум батерија соларни улица светла.
Литијум батерија соларни улици светло погодна је за употребу у школама, паркове, улице, аутопут, фарме, крајолик, врт, око кућа и јавних објеката на отвореном

Неки модели литијум батерија соларни улица светла.

Име : Литијум соларне улица светла
Модел : БРХ-Л1А
Дизајнирана напајања: 30-120W

Име : Литијум соларне улица светла
Модел : БРХ-Н5
Дизајнирана напајања: 30-120W

Име : Литијум соларне улица светла
Модел : БРХ-Н3
Дизајнирана напајања: 30-120W

Име : Литијум соларне улица светла
Модел : БРХ-Н6
Дизајнирана напајања: 30-120W

Име : Литијум соларне улица светла
Модел : БРТ-А1
Дизајнирана напајања: 30-120W

Име : Литијум соларне улица светла
Модел : БРТ-А3
Дизајнирана напајања: 30-120W

Драги господине или Менаџер за набавке,
Хвала вам на времену читања литијум батерију соларне улица светла пажљиво, ако имате сопствени дизајн или детаљне услов, можете нам послати е-поруку.
Такође ако знате дизајн, реците нам услови на путу, као пут дужина, ширина пута, колико ланес? Користи се за велики пут којим град или село мали пут којим? Тако да смо можете дизајнирати за вас.
Такође Објасните нам ком граду си ти, тако да прије него што дизајне са гаранцијом соларне и времена услове.
Детективи нису ни слали пошту sales@brsolar.net
Једном хвала на вашем времену и надам се да посао заједно за велика тржишта од литијум батерија соларни улица светла.

So'rov